Despre noi

Expert in imobiliare

Tranzacţii de vanzare-cumpărare, vânzarea de apartamente si terenuri precum şi închirierea şi vânzarea de proprietăţi imobiliare comerciale. Firma noastra aderă la standardele internaţionale de conduită în afaceri şi participa activ în construirea de relaţii civilizate în piaţă. Experienţa şi expertiza acumulată de-a lungul timpului isi spune cuvantul avand experienta de peste 12 ani in acest domeniu,

Echipa de agenti si consilieri imobiliari vă sta la dispozitie cu toata gama de tranzactii imobiliare, vanzari si inchirieri case , apartamente si birouri.

Serviciile noastre includ si: consultanta juridica (legislatie in domeniu, notari, calcul taxe notariale, acte de proprietate, contracte de vanzare-cumparare) consiliere financiara (produse de creditare imobiliare sau ipotecare, oferte banci, taxe si impozite ale Administratiei Publice Locale) consultanta imobiliara relatia cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (intabulari apartamente, terenuri si construcrii, lotizari terenuri, planuri de situatie, trasari terenuri si constructii) toate cu respectarea eticii si deontologiei profesionale, asigurand confidentialitatea, siguranta si reusita tranzactiei. Daca oferta imobiliara din baza noastra de date nu acopera cererea dumneavoastra, vom cauta in exclusivitate imobilul pe care il doriti.

Comisioanele practicate de agentie sunt: 2% din pretul negociat, in cazul vanzarii. Se achita atat de cumparator cat si de vanzator. 50% din valoarea chiriei pe o luna, in cazul inchirierii. Se achita atat de chirias cat si de proprietar.

Agentia inscrie gratuit ofertele dumneavoastra in baza de date proprie, pe internet si in publicatiile de specialitate. Folositi cu incredere informatiile din sectiunea Contact iar agentia va raspunde prompt solicitarilor dumneavoastra. De asemenea, daca doriti sa primiti automat pe e-mail noutatile va puteti abona la newsletter-ul oferit de Evimex Imobiliare.


In acelasi timp, datorita mangementului si coordonarii echipei noastre, pornind de la principii riguroase privind competenta si calificarea profesionala si printr-o activitate bazata pe o atenta analiza a pietei, compania Evimex Imobiliare ofera clientilor sai incredere in capacitatea de a solutiona problemele imobiliare de orice natura.

cautare

cod unic pret (euro) suprafata

contact

contact img

Telefon:
0723596296
0722338326

contact img

Email:
office@evimex.ro

contact img

Adresa:
Camil Ressu nr.8, Bucuresti

Curs valutar

Newsletter